Dankzij de stichting - Faith in Faya

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

Dankzij de stichting

Hebben we al veel voor Faya kunnen regelen:

  • We zijn in mei 2014, in februari 2016 en in mei 2018 naar de dolfijntherapie in Curacao geweest. De kosten voor de therapie en de kosten voor Faya's vlucht en verblijf hebben we van de stichting betaald.

  • We hebben naar aanleiding van de dolfijntherapie een drukvestje aangeschaft waardoor Faya bij het dragen meer rust in haar lijfje krijgt.

  • We hebben een 1-persoons campingbed aangeschaft om zo Faya ook mee te kunnen nemen wanneer we een keer een weekendje weg willen of als Faya ergens gaat logeren.

  • We hebben anderhalf jaar deelgenomen aan een trial met insuline neusspray. Na afloop van de trial is het medicijn nog niet op de markt, maar wel op eigen kosten verkrijgbaar.                                       

     Dankzij onze stichting heeft faya na de trial nog een hele tijd de neusspray kunnen gebruiken.

  • We hebben met behulp van de gemeente een tandemfiets kunnen aanschaffen. Deze werd echter niet in zijn geheel door de gemeente vergoed. Het niet-vergoede deel is door de stichting bekostigd.

  • We hebben een zwemhulpmiddel voor Faya aan kunnen schaffen. Het is een groot drijfvlot waarmee Faya goed boven water blijft en geen water kan inslikken. Zo kan ze gelukkig blijven zwemmen!

  • En een zwemkraag waardoor Faya geen water kan drinken/inslikken tijdens het zwemmen.


Kortom, als je het nu zo op een rijtje ziet, hebben we al veel kunnen doen met het geld van de stichting.
Hiervoor heel veel dank aan alle sponsors en mensen die ons op wat voor manier dan ook, hierbij helpen!!
__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Hebben we al veel kunnen doen:

In 2014 hebben we van ENDINET een aantal crossfietsjes met zijwieltjes en driewielers ontvangen. Deze heben we mogen weggeven aan kinderen met een beperking die er iets aan zullen hebben.
Inmiddels hebben we alle fietsjes en drieielers overhandigd.
Een fietsje en een driewieler zijn geschonken aan de Mytylschool Gabriel.
Een driewieler hebben we geschonken aan OPD Int Corenveld.
Een fiets is gegaan naar Bram. Bram is een oud-dagverblijfgenootje van Faya. Hij heeft het syndroom van Down en knokt momenteel tegen acute leukemie.
Met het schenken van deze fiets hopen we Bram en zijn ouders een klein steuntje in de rug te geven.
De laatste 2 driewielers zijn gegaan naar Kinderfysiotherapiepraktijk Vught. Dorin Driessen is jarenlang Faya's fysiotherapeut geweest (en ook van Lizzie).
Zij werkt veel met kinderen met een beperking en gaat de driewielers uitlenen zodat de kinderen ook thuis goed kunnen oefenen.
Graag willen wij ENDINET van harte bedanken voor deze mogelijkheid. Zo kunnen we met onze stichting ook andere kinderen helpen.

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu